TENTANG KAMI

Zongqi

Zongqi

Bubuka

Produk sareng jalur produksi perusahaan kami diterapkeun kana alat bumi, industri, mobil, rel-speed tinggi, aeroangkasa, jsb.Jeung téhnologi inti aya dina posisi ngarah.Sareng kami komitmen pikeun nyayogikeun palanggan solusi otomatis sadaya-buleud tina motor induksi AC sareng pabrikan motor DC.

Lapang Motor Otomotif

Produksi gulungan stator motor mobil kaasup motor énergi anyar

Ciri produk jeung ciri aplikasi: The anyar kandaraan motor stator garis produksi otomatis bisa ngawujudkeun paralel non-cross pungkal na wiring of multi-strand kawat enamel, sarta tetep kawat enamled dina susunan tunggal dina kapang wiring, tanpa nyebrang silih , sarta pangaruh pungkal téh alus.tingkat luhur automation, bisa minuhan dénsitas kakuatan tinggi stator otomotif produksi otomatis.

  • -
    Diadegkeun dina 2016
  • -
    15 mitra
  • -
    7 sertifikasi patén
  • -+
    15 produk
  • Jalur produksi otomatis stator motor (mode robot 2)

    Motor stator otomatis ...

    Pedaran produk ● robot dipaké pikeun mindahkeun coils tina mesin pungkal nangtung jeung kawat servo mesin inserting biasa.● Nyimpen kuli operasi pungkal na inserting kawat.Struktur Solusi pikeun masalah umum sanggeus rotor assembly garis otomatis The rotor assembly garis otomatis mangrupa alat otomatis diwangun ku actuators, elemen sensor, sarta controller.Kasalahan dina garis assembly otomatis rotor bisa ngakibatkeun erratic atawa sagemblengna non-operasional operati ...

  • Jalur produksi otomatis stator motor (mode robot 1)

    Motor stator otomatis ...

    Pedaran Produk ● Jalur produksi otomatis stator ngagunakeun robot pikeun mindahkeun antara prosés kayaning sisipan kertas, pungkal, embedding, sarta shaping.● éta gampang pikeun masang jeung ngajaga, sarta boga kinerja stabil.● ABB, KUKA atanapi Yaskawa robot bisa ngonpigurasi nurutkeun sarat pamaké pikeun ngawujudkeun produksi unmanned.Struktur Kumaha nyaluyukeun arus mesin las titik garis rotor otomatis Baheula, tukang las titik garis rotor otomatis ngandelkeun kontrol AC ...

  • Stator jalur produksi otomatis (double speed ranté mode 2)

    Stator produksi otomatis ...

    Struktur Pedaran Produk Kumaha nyaluyukeun arus mesin las titik garis rotor otomatis?The rotor otomatis garis spot welder asalna dilengkepan hiji AC controller sarta hiji AC spot welder, tapi arus teu stabil tina titik welder AC jeung masalah las maya ngabalukarkeun eta diganti ku hiji inverter frékuénsi panengah DC controller, hiji frékuénsi panengah. inverter, sarta welder titik.Dina tulisan ieu, urang bakal ngabahas sababaraha cara pikeun nyaluyukeun cur...

  • Ningkatkeun Produksi Motor anjeun sareng jalur produksi otomatis stator

    Ningkatkeun Motor Pro anjeun...

    Pedaran Produk Garis produksi otomatis mindahkeun tooling ngaliwatan jalur assembly ranté ganda-speed, (kaasup sisipan kertas, pungkal, embedding, shaping panengah, mengikat, pagawean jeung prosés lianna) kalawan positioning tepat jeung kinerja stabil sarta dipercaya.Struktur: Kumaha carana ngadamel jalur otomatis rotor gaduh efisiensi kerja anu luhur.

  • Servo Paper Inserter

    Servo Paper Inserter

    Ciri produk ● Modél ieu mangrupa parabot automation, husus dikembangkeun pikeun motor panerapan listrik rumah tangga, leutik tur sedeng-ukuran motor tilu-fase jeung leutik tur sedeng ukuran motor single-fase.● mesin Ieu hususna cocog pikeun motor jeung loba model tina jumlah korsi sarua, kayaning AC motor, kipas motor, cuci motor, kipas motor, haseup motor, jsb ● kontrol servo pinuh diadopsi pikeun indexing, sarta sudut bisa disaluyukeun sawenang-wenang.● Dahar, fol...

  • Ngukur Trough, Nyirian Jeung Inserting Salaku Salah sahiji Mesin

    Palung Ukur, Mark...

    Karakteristik produk ● mesin integrates deteksi alur, deteksi ketebalan tumpukan, laser nyirian, sisipan kertas posisi ganda na dahar otomatis tur unloading manipulator.● Nalika stator inserts kertas, kuriling, motong kertas, ujung rolling sarta sisipan otomatis disaluyukeun.● Servo motor dipaké pikeun kadaharan kertas tur nyetel lebar.Antarbeungeut interpersonal dianggo pikeun nyetél parameter khusus anu diperyogikeun.The paeh ngabentuk ieu switched kana alur béda ku eta ...

  • Horizontal Paper Inserter

    Horizontal Paper Inserter

    Karakteristik produk ● mesin Ieu pakakas otomatis husus pikeun insertion otomatis kertas insulating di handapeun slot stator, nu husus dikembangkeun pikeun sedeng jeung badag tilu-fase motor jeung kandaraan énergi anyar nyetir motor.● kontrol servo pinuh diadopsi pikeun indexing, sarta sudut bisa disaluyukeun wenang.● Dahar, tilepan, motong, stamping, ngabentuk jeung ngadorong téh sadayana réngsé dina hiji waktu.● Pikeun Ngarobah jumlah slot ngan perlu merlukeun leuwih man-...

  • Mesin Nyelapkeun Kertas Otomatis (Kalayan Manipulator)

    Selapkeun Kertas Otomatis...

    Ciri produk ● mesin integrates hiji mesin inserting kertas jeung manipulator transplanting otomatis jeung mékanisme unloading sakabéhna.● The indexing jeung kertas dahar ngadopsi kontrol servo pinuh, sarta sudut sarta panjangna bisa disaluyukeun wenang.● Paper dahar, tilepan, motong, punching, ngabentuk, jeung ngadorong téh kabéh réngsé dina hiji waktu.● Ukuran leutik, operasi leuwih merenah tur ramah-pamaké.● mesin bisa dipaké pikeun slotting na sisipan otomatis nalika c ...

  • Mesin Shaping panengah pikeun manufaktur motor

    Pangwangunan Panganteur M...

    Ciri produk ● mesin ngagunakeun sistem hidrolik salaku kakuatan utama, sarta jangkungna shaping bisa disaluyukeun wenang.Hal ieu loba dipaké dina sagala jinis pabrik motor di Cina.● Desain prinsip shaping pikeun internal rising, outsourcing na tungtung mencét.● dikawasa ku Industrial Programmable Logika Controller (PLC), unggal slot ku hansip tunggal inserts kana pagawean kawat enamel ngewa jeung ngalayang line.So eta bisa nyegah kawat enamel runtuhna, slot handap kertas col ...

  • Motor Manufaktur Dijieun gampang jeung Final Shaping Mesin

    Pabrikan Motor Ma...

    Ciri produk ● mesin ngagunakeun sistem hidrolik salaku kakuatan utama, sarta jangkungna shaping bisa disaluyukeun wenang.Hal ieu loba dipaké dina sagala jinis pabrik motor di Cina.● Desain prinsip shaping pikeun internal rising, outsourcing na tungtung mencét.● dikawasa ku industri programmable logika controller (PLC), alat nu boga panyalindungan grating, nu nyegah leungeun crushing dina bentuk jeung éféktif ngajaga kaamanan pribadi.● Jangkungna iket bisa adjuste ...

  • Mesin Ngabentuk Akhir (Mesin Ngabentuk Taliti)

    Mesin Pembentuk Pamungkas...

    Ciri produk ● mesin nyokot sistem hidrolik salaku gaya utama sarta loba dipaké dina sagala jinis pabrik motor di Cina.● Desain prinsip shaping pikeun internal rising, outsourcing na tungtung mencét.● Desain struktur Éntri sarta stasiun kaluar diadopsi pikeun mempermudah loading na unloading, ngurangan inténsitas kuli sarta mempermudah positioning stator.● Dikadalikeun ku industri programmable logika controller (PLC), alat-alat nu boga panyalindungan grating, nu nyegah ...

Sertipikat

Sertipikat Patén Modél Utiliti

A mesin pungkal jeung adjustment kapang otomatis

A mesin pungkal jeung adjustment kapang otomatis

Hiji tipe panangan robotic

Hiji tipe panangan robotic

Hiji alat garis sakabeh pikeun ngahasilkeun stator

Hiji alat garis sakabeh pikeun ngahasilkeun stator

Hiji jenis kawat pungkal ngalayang garpu

Hiji jenis kawat pungkal ngalayang garpu

A panangan robotic pikeun mesin pungkal dipaké dina produksi coil

A panangan robotic pikeun mesin pungkal dipaké dina produksi coil

Hiji alat dahar pikeun stator inti beusi

Hiji alat dahar pikeun stator inti beusi

Mesin beungkeutan sareng integrasi pikeun produksi stator

Mesin beungkeutan sareng integrasi pikeun produksi stator

Mesin beungkeutan sareng integrasi

Mesin beungkeutan sareng integrasi

A stator coil shaping mesin merenah pikeun ngagantian kapang

A stator coil shaping mesin merenah pikeun ngagantian kapang

WARTA

Zongqi