Horizontal Paper Inserter

Katerangan pondok:

Pariksa unggal bagian tina hiji assembly lengkep pikeun mastikeun integritas anak, akurasi instalasi, reliabiliti sambungan, sarta kalenturan bagian puteran sacara manual kayaning rollers conveyor, pulleys, sarta rel pituduh.Ogé, pariksa spésifikasi dimana unggal komponén bakal dipasang ku mariksa gambar assembly.


Rincian produk

Tag produk

Ciri produk

● mesin Ieu pakakas otomatis husus pikeun sisipan otomatis kertas insulating di handapeun slot stator, nu husus dikembangkeun pikeun sedeng jeung badag tilu-fase motor jeung énergi anyar kandaraan nyetir motor.

● kontrol servo pinuh diadopsi pikeun indexing, sarta sudut bisa disaluyukeun wenang.

● Dahar, tilepan, motong, stamping, ngabentuk jeung ngadorong téh sadayana réngsé dina hiji waktu.

● Pikeun Ngarobah jumlah liang ngan perlu merlukeun leuwih setelan panganteur lalaki-mesin.

● Cai mibanda ukuran leutik, operasi gampang jeung humanization.

● mesin bisa nerapkeun ngabagi slot jeung sisipan otomatis tina hopping pakasaban.

● Éta merenah tur gancang ngarobah bentuk alur stator pikeun ngaganti paeh.

● mesin boga kinerja stabil, penampilan atmosfir, gelar luhur ti automation jeung kinerja ongkos tinggi.

● merits nyaeta konsumsi énergi low, efisiensi tinggi, noise low, hirup panjang tur pangropéa gampang.

● mesin Ieu hususna cocog pikeun motor jeung loba model tina jumlah korsi sarua, generator béngsin, nyetir motor kandaraan énergi anyar, motor tilu-fase, jsb.

Horizontal Paper Inserter-1
Horizontal Paper Inserter-2

Parameter produk

Nomer produk WCZ-210T
rentang ketebalan tumpukan 40-220mm
Diaméter luar stator maksimum ≤ Φ300mm
Stator diaméterna jero Φ45mm-Φ210mm
Jangkungna hemming 4mm-8mm
Ketebalan kertas insulasi 0.2mm-0.5mm
Panjang eupan 15mm-100mm
Produksi ngéléhkeun 1 detik / liang
Tekanan hawa 0.5-0.8MPA
Sasayogian tanaga 380V tilu-fase sistem opat-kawat 50/60Hz
Kakuatan 2kW
Beurat 800 kg
Diménsi (L) 1500* (W) 900* (H) 1500mm

Struktur

Hal-hal anu kedah diperhatoskeun dina pamasangan jalur otomatis stator motor 

Ieu sababaraha poin anu kedah dipertimbangkeun sateuacan sareng saatos pamasangan garis otomatis stator motor:

1. Data Operasional: Mastikeun integritas jeung kabersihan gambar assembly, tagihan bahan, jeung data relevan séjén dijaga sapanjang aktivitas proyék.

2. Tempat Gawé: Kabéh gatherings kudu lumangsung di wewengkon ditunjuk leres rencanana.Tetep wewengkon gawé beresih jeung diatur nepi ka ahir proyék.

3. bahan Majelis: Susun bahan assembly nurutkeun peraturan manajemén workflow pikeun mastikeun yén maranéhna aya dina tempat dina waktu.Upami aya bahan anu leungit, robih sekuen waktos operasi, sareng eusian formulir panginget bahan sareng kirimkeun ka departemen pameseran.

4. Ieu penting pikeun ngarti struktur, prosés assembly jeung sarat prosés pakakas saméméh assembly.

Saatos motor stator garis otomatis dirakit, pariksa handap:

1. Pariksa unggal bagian tina hiji assembly lengkep pikeun mastikeun integritas anak, akurasi instalasi, reliabiliti sambungan, sarta kalenturan bagian puteran sacara manual kayaning rollers conveyor, pulleys, sarta rel pituduh.Ogé, pariksa spésifikasi dimana unggal komponén bakal dipasang ku mariksa gambar assembly.

2. Pariksa sambungan antara bagian assembly nurutkeun eusi inspeksi.

3. Ngabersihan up filings beusi, sundries, lebu, jeung sajabana dina sakabéh bagian mesin pikeun nyegah sagala halangan dina bagian transmisi.

4. Salila nguji mesin, taliti ngawas prosés ngamimitian-up.Saatos mesin ngamimitian, pariksa parameter kerja sareng naha bagian anu gerak tiasa ngalaksanakeun fungsina kalayan lancar.

5. Pastikeun yén parameter operasi utama mesin, kayaning hawa, speed, Geter, smoothness gerak, noise, jsb anu nyugemakeun.

Zongqi Automation mangrupikeun perusahaan anu ngahasilkeun sareng ngical sababaraha alat manufaktur motor.Garis produkna kalebet garis rotor otomatis, mesin ngabentuk, mesin slot, alat produksi motor fase tunggal, alat produksi motor tilu fase, sareng seueur deui.Konsumén wilujeng sumping ngahubungan aranjeunna pikeun leuwih rinci.


  • saméméhna:
  • Teras: