Stator jalur produksi otomatis (double speed ranté mode 2)

Katerangan pondok:

Jalur produksi otomatis mindahkeun tooling ngaliwatan jalur assembly ranté ganda-speed, (kaasup sisipan kertas, pungkal, embedding, shaping panengah, mengikat, pagawean jeung prosés lianna) kalawan positioning tepat jeung kinerja stabil sarta dipercaya.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

asd

Jalur produksi otomatis mindahkeun tooling ngaliwatan jalur assembly ranté ganda-speed, (kaasup sisipan kertas, pungkal, embedding, shaping panengah, mengikat, pagawean jeung prosés lianna) kalawan positioning tepat jeung kinerja stabil sarta dipercaya.

Struktur

Kumaha carana nyaluyukeun arus tina rotor garis otomatis mesin las titik? 

The rotor otomatis garis spot welder asalna dilengkepan hiji AC controller sarta hiji AC spot welder, tapi arus teu stabil tina titik welder AC jeung masalah las maya ngabalukarkeun eta diganti ku hiji inverter frékuénsi panengah DC controller, hiji frékuénsi panengah. inverter, sarta welder titik.Dina artikel ieu kami baris ngabahas rupa-rupa métode nyaluyukeun arus tina rotor otomatis kawat spot welder:

1. Kontrol mode kakuatan konstan: Ngagunakeun mode kakuatan konstan Q = UI bisa nyingkahan naékna résistansi éléktroda jeung hawa nalika maké mode ayeuna konstan, sarta nyegah Q = I2Rt termal tina rising.Ku ngagunakeun mode kakuatan Q=UI tangtu, panas bisa jadi saimbang.

2. Tegangan ukur garis otomatis dua rotor: ukur tegangan kudu dilaksanakeun sacaket mungkin ka kutub positif jeung negatif.Intina nyaéta ngadalikeun nilai tegangan antara kutub positif jeung negatif, teu tegangan sakabéh sirkuit.

3. Robah tina 1-pulsa ngurangan ka 2-pulsa ngurangan atawa 3-pulsa ngurangan (total waktu ngurangan tetep unchanged), sarta ngurangan nilai kakuatan (atawa nilai ayeuna) ka minimum.Upami discharge pulsa dianggo, nilai kakuatan kedah dironjatkeun pikeun ngahontal panas las anu dipikahoyong.Lamun ngurangan pulsa ganda dipaké (nilai ngurangan pulsa munggaran disetel low, sarta nilai ngurangan pulsa kadua disetel tinggi), nilai kakuatan (atawa nilai ayeuna) bisa nyata ngurangan pikeun las.Pangurangan dina nilai kakuatan (atawa nilai ayeuna) ngakibatkeun ngurangan maké éléktroda jeung ningkat stabilitas las.Q=I2Rt hartina akumulasi panas leuwih kapangaruhan ku ngaronjatna nilai ayeuna.Ku alatan éta, nalika netepkeun parameter, ngurangan nilai ayeuna (atawa nilai kakuatan) ka minimum.

4. Ngaganti éléktroda tungsten dina hook handapeun welder titik ku éléktroda négatip, sabab arus ngalir ti hook ka éléktroda tungsten, ngabalukarkeun "gerakan éléktron", hasilna atom logam kirang ngalir ka éléktroda, sahingga kotor jeung béak."Gerak éléktronik" hartina aliran éléktron valénsi logam ngabalukarkeun gerak awak cairan nu ngandung atom logam.

Numutkeun metodeu di luhur, adjustment ayeuna tina rotor otomatis mesin las titik kawat bisa hasil réngsé.Artikel ieu boga tujuan pikeun leuwih hadé ngartos pamakéan electromechanical of rotor welders kawat otomatis titik pikeun ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung ngahemat énergi.Salaku tambahan, pangropéa rutin anu sering kedah diintegrasikeun kana operasi jalur produksi rotor otomatis.Ieu nyumbang kana umur panjang sareng akurasi operasionalna.


  • saméméhna:
  • Teras: