Mesin Nyelapkeun Kertas Otomatis (Kalayan Manipulator)

Katerangan pondok:

A feeder kertas slotted mangrupakeun alat serbaguna anu tiasa ngadamel ukuran béda kertas.Éta diwangun ku tilu struktur utama, nyaéta struktur tuang kertas, struktur instalasi sareng struktur platen.Mesin ieu ogé katelah mesin karét.


Rincian produk

Tag produk

Ciri produk

● mesin integrates hiji mesin inserting kertas jeung manipulator transplanting otomatis jeung mékanisme unloading sakabéhna.

● The indexing jeung kertas dahar ngadopsi kontrol servo pinuh, sarta sudut sarta panjangna bisa disaluyukeun wenang.

● Paper dahar, tilepan, motong, punching, ngabentuk, jeung ngadorong téh kabéh réngsé dina hiji waktu.

● Ukuran leutik, operasi leuwih merenah tur ramah-pamaké.

● mesin bisa dipaké pikeun slotting sarta sisipan otomatis lamun ngarobah slot.

● Éta merenah tur gancang ngarobah kapang tina stator slot konvérsi bentukna.

● mesin ngabogaan kinerja stabil, penampilan atmosfir sarta gelar luhur ti automation.

● Konsumsi énergi low, efisiensi tinggi, noise low, hirup panjang tur pangropéa gampang.

Otomatis Paper Inserting Mesin-3
Otomatis Paper Inserting Mesin-2

Parameter produk

Nomer produk LCZ1-90/100
rentang ketebalan tumpukan 20-100mm
Diaméter luar stator maksimum ≤ Φ135mm
Stator diaméterna jero Φ17mm-Φ100mm
Jangkungna flange 2-4 mm
Ketebalan kertas insulasi 0,15-0,35 mm
Panjang eupan 12-40mm
Produksi ngéléhkeun 0,4-0,8 detik / liang
Tekanan hawa 0.5-0.8MPA
Sasayogian tanaga 380V tilu-fase sistem opat-kawat50/60Hz
Kakuatan 2kW
Beurat 800 kg
Diménsi (L) 1645* (W) 1060* (H) 2250mm

Struktur

Naon mesin slot pikeun?

A feeder kertas slotted mangrupakeun alat serbaguna anu tiasa ngadamel ukuran béda kertas.Éta diwangun ku tilu struktur utama, nyaéta struktur tuang kertas, struktur instalasi sareng struktur platen.Mesin ieu ogé katelah mesin karét.

Aya loba kaunggulan ngagunakeun feeder trough, kayaning operasi gampang, efisiensi gawé ningkat, sarta tabungan ongkos dina parabot, listrik, tanaga gawé, sarta spasi floor.Daya tahanna ogé alus teuing, bahan logam anu dianggo dina struktur manjangkeun umur jasana, sareng sadaya bagian dirawat kalayan anti korosi sareng tahan ngagem pikeun mastikeun reliabilitas.

Mesin ieu gaduh mesin pencét kertas anu unik, anu ngadopsi pérés kertas anu tiasa disaluyukeun pikeun mastikeun akurasi horisontal objék anu dimonopoli.Ieu gampang pikeun ngabersihan, saluyukeun jeung overhaul, reflecting konsép desain mesin panempatan.Kertas backing ogé didorong dina waktos anu sami pikeun mastikeun akurasi longitudinal objék anu dipojok sareng mempermudah pangropéa pangguna.

Nalika nganggo mesin kertas slot, anjeun kedah nengetan titik-titik di handap ieu pikeun mastikeun produksi anu aman sareng kualitas luhur:

1. Kaptén kudu ngalaporkeun kaayaan penanganan ka pengawas jeung nengetan kaayaan abnormal.

2. Test mesin tanaga jeung operator kudu koordinat saling.

3. Pariksa naha parabot geus lengkep jeung setelan nu bener.Upami aya sampah, geura bersihkeun mesin.

4. Pariksa switch darurat sarta kaamanan panto alat kaamanan tina mesin panempatan, sarta ngalaporkeun dina jangka waktu lamun aya masalah naon.

5. Eupan balik kana masalah kualitas dina prosés panempatan.

6. Eusian formulir handover bisnis keur kaayaan abnormal unhandled.

7. Pariksa naha idéntifikasi jeung kuantitas produk semi-rengse bener, sarta méré eupan balik timely.

8. Pariksa naha bahan produksi dijadwalkeun lengkep, upami teu di tempat, jadi jawab nurutan-up.

Zongqi mangrupikeun perusahaan anu nyayogikeun rupa-rupa produk, sapertos mesin slot, alat produksi motor tilu fase, alat produksi motor fase tunggal, alat produksi motor stator, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras: