Mesin Ngabentuk Akhir (Mesin Ngabentuk Taliti)

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ciri produk

● mesin nyokot sistem hidrolik salaku gaya utama sarta loba dipaké dina sagala jinis pabrik motor di Cina.

● Desain prinsip shaping pikeun internal rising, outsourcing na tungtung mencét.

● Desain struktur Éntri sarta stasiun kaluar diadopsi pikeun mempermudah loading na unloading, ngurangan inténsitas kuli sarta mempermudah positioning stator.

● dikawasa ku industri programmable logika controller (PLC), alat-alat nu boga panyalindungan grating, nu nyegah leungeun crushing salila shaping tur ngajaga kaamanan pribadi éféktif.

● Jangkungna iket bisa disaluyukeun nurutkeun kaayaan sabenerna.

● The paeh ngagantian tina mesin ieu saum sareng merenah.

● dimensi ngabentuk akurat tur shaping nyaeta geulis.

● mesin ngabogaan téhnologi dewasa, téhnologi canggih, konsumsi énergi low, efisiensi tinggi, noise low, hirup layanan panjang, teu leakage minyak jeung pangropéa gampang.

● mesin Ieu hususna cocog pikeun cuci motor, compressor motor, tilu-fase motor, generator béngsin jeung diaméterna éksternal sejen tur motor induksi tinggi.

Parameter produk

Nomer produk

ZX3-250

Jumlah lulugu gawé

1 PCS

Stasion operasi

1 stasion

Nyaluyukeun kana diaméter kawat

0,17-1,2 mm

Bahan kawat magnét

Kawat tambaga / kawat aluminium / kawat tambaga clad aluminium

Nyaluyukeun kana ketebalan stator tumpukan

20mm-150mm

Diaméter jero stator minimum

30 mm

Diaméter jero stator maksimum

100 mm

kapindahan silinder

20F

Sasayogian tanaga

380V tilu-fase sistem opat-kawat 50/60Hz

Kakuatan

5,5 kW

Beurat

1200 kg

Diménsi

(L) 1000* (W) 800* (H) 2200mm

Struktur

Struktur mengikat sakabeh mesin

Salaku alat panyimpen sareng ngariung anu biasa dianggo, mesin pengikat dianggo dina sababaraha widang.Sanajan kitu, loba mesin tying sadaya-dina-hiji ayeuna aya boga fungsi sarupa, teuing gede pisan, sarta nangtang pikeun mulasara alatan struktur tunggal maranéhanana.Ku ngahijikeun tekanan, ngamuat sareng ngabongkar, mesin pengikat sadaya-dina-hiji urang sacara signifikan ngirangan syarat tenaga kerja sareng ningkatkeun efisiensi produksi.

Mesin Shaping Final -2

Mesin beungkeut kami diwangun ku sababaraha komponén anu ngalaksanakeun fungsi anu béda, kalebet alat unwinding, alat roda pituduh, alat motong sareng stripping, alat tuang, alat pungkal, alat gerak bahan, alat narik, alat ngadengdekkeun, alat palletizing, alat mengikat, sareng ngabongkar momotanana. alat.Alat unwinding ngandung gulungan kawat unik pikeun nahan kawat, sedengkeun alat roda pituduh dilengkepan roda encoder, set roda kawat luhur, sareng set roda kawat handap.Alat motong jeung stripping ngandung péso motong, peeling péso, peeling klip, sarta adjustable stroke peeling silinder.Alat pungkal pitur sapotong pungkal clamping, alat ranking, alat coiling, silinder, korsi ngaropéa silinder, sapotong pungkal movable, sarta klip kawat movable.Springs jeung kabel dasi dipasang dina tabel mesin ngaliwatan pelat orifice.

Mesin Shaping Final

Alat ngadengdekkeun ngawengku rel pituduh, cakar handap-pindah, belts lemes, jeung alat tensioning sabuk lemes.Alat ngaleupaskeun bahan diwangun ku entrainment clamp hawa Rotary sareng alat twisting.Alat strapping dirancang kalayan alat knotting tali, panangan rocker, movable plat tetep clamping silinder.Tungtungna, alat unloading pitur flipping hopper sareng ngadorong alat hopper.

Mesin ngariung kami nempatkeun alat unwinding dina hiji sisi, nyegah entanglement kawat.Alat kabayang pituduh jeung motong sarta stripping alat anu vertikal dipasang babarengan, ngagunakeun basa umum pikeun Gunung nu platen tina mesin mengikat di sisi katuhu.Alat dahar dipasang di sisi katuhu struktur tengah mesin, jeung alat pungkal situated di wewengkon puseur mesin urang.Alat gerak perenahna di bagian luhur sadaya-dina-hiji mesin ngaliwatan rail slide, sahingga gerakan merenah pikeun ménta bahan ti luhur alat.Sajaba ti, alat sabuk tarikan ieu terpadu di sisi kénca alat pungkal dina tabel mesin sadaya-dina-hiji, jeung tungtung luhur dina rentang pindah tina alat gerak bahan.Alat palletizing perenahna di luhur alat ngadengdekkeun ngaliwatan struktur katrol, sarta alat strapping linggih di sisi kénca-leungeun luhur tabel mesin.Tungtungna, alat unloading disimpen dina tabel mesin mengikat handapeun alat ngariung.


  • saméméhna:
  • Teras: