Mesin Shaping panengah pikeun manufaktur motor

Katerangan pondok:

Mesin beungkeutan mangrupikeun alat precision khusus anu seueur dianggo dina industri manufaktur motor.Merlukeun standar anu langkung luhur dina kaayaan operasi, sapertos lingkungan produksi sareng téknologi pangolahan, tibatan mesin biasa.Artikel ieu boga tujuan pikeun nginpokeun pamaké ngeunaan dampak ngarugikeun tina pamakéan kakuatan goréng jeung dijauhkeun na.


Rincian produk

Tag produk

Ciri produk

● mesin ngagunakeun sistem hidrolik salaku kakuatan utama, sarta jangkungna shaping bisa disaluyukeun wenang.Hal ieu loba dipaké dina sagala jinis pabrik motor di Cina.

● Desain prinsip shaping pikeun internal rising, outsourcing na tungtung mencét.

● Dikadalikeun ku Industrial Programmable Logika Controller (PLC), unggal slot ku hansip tunggal inserts kana pagawean kawat enamel ngewa jeung ngalayang line.So eta bisa nyegah kawat enamled runtuhna, slot handap kertas runtuhna jeung karuksakan éféktif.Éta ogé tiasa ngajamin bentuk sareng ukuran stator anu saé sateuacan ngariung sacara efektif.

● Jangkungna iket bisa disaluyukeun nurutkeun kaayaan sabenerna.

● The paeh ngagantian tina mesin ieu saum sareng merenah.

● alat kasebut dilengkepan panyalindungan grating pikeun nyegah crushing leungeun salila bedah plastik sarta éféktif ngajaga kaamanan pribadi.

● mesin ngabogaan téhnologi dewasa, téhnologi canggih, konsumsi énergi low, efisiensi tinggi, noise low, hirup kerja panjang tur pangropéa gampang.

● mesin Ieu ogé utamana cocog pikeun kipas motor, mesin haseup motor, kipas motor, pompa cai motor, cuci motor, AC motor jeung motor induksi mikro lianna.

JRSY3777
JRSY3782

Parameter produk

Nomer produk ZX2-150
Jumlah lulugu gawé 1 PCS
Stasion operasi 1 stasion
Nyaluyukeun kana diaméter kawat 0,17-1,2 mm
Bahan kawat magnét Kawat tambaga / kawat aluminium / kawat tambaga clad aluminium
Nyaluyukeun kana ketebalan stator tumpukan 20mm-150mm
Diaméter jero stator minimum 30 mm
Diaméter jero stator maksimum 100 mm
Tekanan hawa 0.6-0.8MPA
Sasayogian tanaga 220V 50/60Hz (fase tunggal)
Kakuatan 4kW
Beurat 800 kg
Diménsi (L) 1200* (W) 1000* (H) 2500mm

Struktur

Naon efek tina catu daya goréng dina mesin terpadu

Mesin beungkeutan mangrupikeun alat precision khusus anu seueur dianggo dina industri manufaktur motor.Merlukeun standar anu langkung luhur dina kaayaan operasi, sapertos lingkungan produksi sareng téknologi pangolahan, tibatan mesin biasa.Artikel ieu boga tujuan pikeun nginpokeun pamaké ngeunaan dampak ngarugikeun tina pamakéan kakuatan goréng jeung dijauhkeun na.

controller nu boga fungsi minangka inti mesin mengikat urang.Pamakéan sumber kakuatan inferior langsung mangaruhan fungsi normal controller.Catu daya pabrik biasana ngaganggu tegangan/arus grid, panyebab utama karusakan controller.Kontrol operasi sakabéh alat sareng catu daya komponén-komponén listrik rawan kacilakaan, layar hideung, sareng komponén kaluar-kadali kusabab irregularities disababkeun ku jaringan anu teu stabil.Tata perenah bengkel kedah nyayogikeun catu daya jalur khusus pikeun mastikeun catu daya kontinyu alat-alat anu tepat.Mesin mengikat sadaya-dina-hiji ngandung komponén kakuatan sapertos motor spindle, motor kawat stepping, motor pay-off, sareng anu sanésna, dirancang pikeun ngalaksanakeun prosés ngagulung, ngagulung, sareng tegangan.Komponén ieu peryogi kualitas kakuatan anu luhur, ku kituna ngalaman pemanasan motor anu teu kaampeuh, oyag, kaluar, sareng anomali sanés kusabab catu daya anu teu stabil.Salaku tambahan, coil jero motor tiasa gancang mudun tina operasi anu berkepanjangan dina kaayaan sapertos kitu.

Sumber kakuatan anu stabil penting pikeun operasi normal sadaya-dina-hiji mesin.Pamaké kudu taliti dina adhering kana sarat rinci alat bari digawé pikeun maksimalkeun pungsi efisiensi dina lingkungan alus.

Guangdong Zongqi Automation Co., Ltd. nyaéta produsén reputable tina mesin variatif, kayaning mesin kawat embedding, winding, sarta embedding mesin, mesin mengikat, rotor garis otomatis, shaping mesin, kawat mesin mengikat, motor stator garis otomatis, single- alat produksi motor fase, jeung alat produksi motor tilu fase.Taroskeun kami iraha waé kalayan sagala kabutuhan produk anu anjeun pikahoyong.


  • saméméhna:
  • Teras: