Jalur produksi otomatis stator motor (mode robot 2)

Katerangan pondok:

Majelis garis otomatis rotor mangrupikeun alat otomatis anu diwangun ku aktuator, elemen sénsor, sareng pengontrol.Kasalahan dina garis assembly otomatis rotor bisa ngakibatkeun operasi erratic atawa sagemblengna non-operasional.Dina artikel ieu, urang bahas opat métode umum pikeun ngaidentipikasi faults dina garis assembly rotor otomatis.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

● robot dipaké pikeun mindahkeun coils tina mesin pungkal nangtung jeung kawat servo mesin inserting biasa.

● Nyimpen kuli operasi pungkal na inserting kawat.

Motor stator garis produksi otomatis -1
Motor stator garis produksi otomatis

Struktur

Solusi pikeun masalah umum sanggeus rotor assembly garis otomatis

Majelis garis otomatis rotor mangrupikeun alat otomatis anu diwangun ku aktuator, elemen sénsor, sareng pengontrol.Kasalahan dina garis assembly otomatis rotor bisa ngakibatkeun operasi erratic atawa sagemblengna non-operasional.Dina artikel ieu, urang bahas opat métode umum pikeun ngaidentipikasi faults dina garis assembly rotor otomatis.

1. Ngalaksanakeun inspeksi komprehensif ngeunaan catu daya, sumber hawa, jeung alat sumber hidrolik dina assembly garis otomatis rotor.Kaseueuran masalah jalur rakitan otomatis rotor asalna tina masalah catu daya, sumber hawa sareng sumber hidrolik.Nalika mariksa, pastikeun catu daya bengkel cekap sareng sadaya alat didamel normal.Pariksa sumber tekanan hawa sarta pompa hidrolik diperlukeun pikeun hydraulics garis assembly.

2. Pariksa naha posisi sensor dina assembly garis otomatis rotor geus robah.Kana waktu, sensor bisa ngalaman masalah sensitipitas, malfungsi, atawa robah dina posisi.Posisi deteksi sareng sensitipitas sensor kedah sering dipariksa, disaluyukeun leres nalika posisina robih, sareng langsung diganti nalika gagal.Masalah geter nalika rotor ngagerakkeun operasi jalur assembly ogé bisa ngabalukarkeun sensor leupas.Penting pikeun ngonfirmasi yén sénsor éta pageuh dina tempatna.

3. Pariksa relay, klep kontrol aliran jeung klep kontrol tekanan.Fungsi relay téh sarupa jeung nu ti sénsor induksi magnét, sarta masalah grounding jangka panjang bakal mangaruhan pamakéan normal tina sirkuit jeung kudu diganti.Sistem pneumatic atanapi hidrolik tina garis assembly, bubuka klep throttle, spring adjustment tekanan tina klep tekanan, jsb bakal leungit firmness atawa dieunakeun alatan masalah Geter, sarta merlukeun sering pangropéa salila pamakéan normal.

4. Pariksa sambungan sirkuit listrik, pneumatic jeung hidrolik.Upami pamariksaan lokasi sesar henteu nunjukkeun sumber masalah, pariksa status sirkuit alat pikeun sirkuit kabuka.Pariksa yén konduktor wireway teu contoured alatan isu pull-kaluar jeung mariksa bronkus pikeun karuksakan atawa wrinkles.Pariksa naha sirkuit oli hidrolik diblokir.Lamun trakea geus wrinkled parah, éta kudu diganti geuwat.Upami aya masalah sareng pipa minyak hidrolik, éta ogé kedah diganti.

5. Lamun kaayaan di luhur teu aya, kamungkinan masalah program dina rotor controller garis otomatis rélatif low.


  • saméméhna:
  • Teras: