Servo Paper Inserter

Katerangan pondok:

mesin inserting kertas otomatis, ogé katelah microcomputer kontrol angka rotor mesin inserting kertas otomatis, mangrupakeun alat husus dirancang pikeun nyelapkeun kertas insulating kana slot rotor.Mesinna dilengkepan otomatis ngabentuk sareng motong kertas.


Rincian produk

Tag produk

Ciri produk

● Modél ieu mangrupa parabot automation, husus dikembangkeun pikeun motor panerapan listrik rumah tangga, leutik tur sedeng-ukuran motor tilu-fase jeung leutik tur sedeng ukuran motor single-fase.

● mesin Ieu hususna cocog pikeun motor jeung loba model tina jumlah korsi sarua, kayaning AC motor, kipas motor, cuci motor, kipas motor, haseup motor, jsb.

● kontrol servo pinuh diadopsi pikeun indexing, sarta sudut bisa disaluyukeun wenang.

● Dahar, tilepan, motong, stamping, ngabentuk jeung ngadorong téh sadayana réngsé dina hiji waktu.

● Pikeun ngarobah jumlah slot, Anjeun ngan perlu ngarobah setelan tampilan téks.

● Cai mibanda ukuran leutik, operasi leuwih merenah tur humanization.

● mesin bisa nerapkeun ngabagi slot jeung sisipan otomatis tina hopping pakasaban.

● Éta merenah tur gancang ngarobah bentuk alur stator pikeun ngaganti paeh.

● mesin boga kinerja stabil, penampilan atmosfir, gelar luhur ti automation jeung kinerja ongkos tinggi.Kauntungannana nyaéta konsumsi énergi anu rendah, efisiensi tinggi, bising anu rendah, umur panjang sareng pangropéa gampang.

Parameter produk

Nomer produk LCZ-160T
rentang ketebalan tumpukan 20-150mm
Diaméter luar stator maksimum ≤ Φ175mm
Stator diaméterna jero Φ17mm-Φ110mm
Jangkungna hemming 2mm-4mm
Ketebalan kertas insulasi 0.15mm-0.35mm
Panjang dahar 12mm-40mm
Produksi ngéléhkeun 0,4 detik-0,8 detik / liang
Tekanan hawa 0.5-0.8MPA
Sasayogian tanaga 380V tilu-fase sistem opat-kawat 50/60Hz
Kakuatan 1,5 kW
Beurat 500 kg
Diménsi (L) 1050* (W) 1000* (H) 1400mm

Struktur

Tip pikeun ngagunakeun inserter otomatis

mesin inserting kertas otomatis, ogé katelah microcomputer kontrol angka rotor mesin inserting kertas otomatis, mangrupakeun alat husus dirancang pikeun nyelapkeun kertas insulating kana slot rotor.Mesinna dilengkepan otomatis ngabentuk sareng motong kertas.

mesin ieu dioperasikeun ku single-chip microcomputer sarta komponén pneumatic.Ieu bisa dipasang dina workbench jeung bagian adjustable dina hiji sisi jeung kotak kontrol dina luhur pikeun operasi gampang.Alatna gaduh tampilan intuitif sareng ramah-pamaké.

Ieu sababaraha tip pikeun ngagunakeun sisipan otomatis:

Masang

1. Pasang mesin di tempat anu jangkungna henteu ngaleuwihan 1000m.

2. Kisaran hawa ambient idéal nyaéta 0 ~ 40 ℃.

3. Tetep asor relatif handap 80% RH.

4. amplitudo kudu kirang ti 5.9m / s.

5. Hindarkeun ngalaan mesin ka sinar panonpoé langsung sareng pastikeun lingkungan beresih tanpa lebu kaleuleuwihan, gas ngabeledug atanapi zat korosif.

6. Dina raraga nyegah resiko shock listrik, lamun cangkang atawa mesin gagal, mangga pastikeun taneuh mesin reliably saméméh pamakéan.

7. Jalur inlet kakuatan teu kudu kirang ti 4mm.

8. Paké handap opat bolts sudut pikeun masang mesin pageuh tur pastikeun éta tingkat.

Ngajaga

1. Tetep mesin beresih.

2. Rutin pariksa tightness sahiji bagian mékanis, mastikeun sambungan listrik dipercaya, sarta pariksa naha kapasitor berpungsi leres.

3. Saatos pamakéan, mareuman kakuatan.

4. Lubricate rutin bagian ngageser tina rel pituduh.

5. Pariksa yén duanana bagian pneumatic tina mesin anu fungsi leres.Bagian kénca nyaéta mangkok saringan minyak-cai anu kedah dikosongkeun nalika aya campuran minyak-cai.Sumber hawa biasana pareum nalika ngosongkeun.Bagian pneumatic di beulah katuhu nyaéta cangkir minyak, anu kedah dilumasi sacara mékanis ku kertas caket pikeun ngalumasi silinder, klep solenoid sareng cangkir minyak.Paké screw adjustment luhur pikeun nyaluyukeun jumlah minyak atomized, mastikeun eta teu disetel teuing tinggi.Pariksa garis tingkat oli rutin.


  • saméméhna:
  • Teras: